Måndags myys

Idag stack man till skolan och gjorde prov sen hem, riktigt härligt med en väldigt kort skoldag. Nu har jag fått julpyntat här hemma också, ska slänga upp några gardiner i mon och julpynta på mitt rum :D (typ bara jag som älskar o julpynta och gillar julen väldigt mkt här hemma.) I mon så ska jag baka saffrans lussekatter på förmiddagen :P (nästan bara jag som äter det hemma) Sen ska jag och lillebror Tim baka vanliga lussekatter till de andra när han kommit hem från skolan :) blir väll lite julpyssel i mon också :) wii vad jag gillar julen, pyssla, julpynt och julmusik är så härligt :) också har vi massa snö också :p nej nu ska jag kolla lite tv sen blir det sängen..

Saknar min Älskling som tusan :/ 2 o ½ vecka tills vi ses... hoppas tiden går fort!


....

Jag vill vinna på lotto, vill kunna göra vad jag vill utan att behöva tänka massa på pengar om man har råd, vill kunna spontan handla utan att det svider i plånboken haha.. allas dröm eller? blir nog bra när man kommit igång o jobbar lite... fast helst hade de varit riktigt gött o inte behöva jobba.. bara som timmis o hoppa in lite då o då... skriva böcker o klara sig på det liksom men nej i denna världen måste man slita som ett djur för o få lite pengar... tänk om man kunde försörja sig på o skriva böcker och jobba som timmis haha hade varit perfekt!

Vill för övrigt upp till Norge den 22 för pojken fyller år... hade varit trevligt o åka upp o stanna till söndagen eller måndagen men vad hindrar mig jo pengar haha.... ska banne mej köpa en triss i mon o hoppas på det bästa!

Onsdag 10/11

Hade en trevlig lektion idag... hade besök av en som sysslar med krtistall terapi :) riktigt intressant och läskigt...
hon hade metall pinnar med sig i L form som man skulle hålla i den korta sidan i och löst så kunde man fråga ja och nej eller riktningsfrågor till de pinnarna t ex så frågade jag om jag skulle flytta till norge och x var ja och spret åt sidorna nej, pinnarna kryssade sig... mega läbbigt och så coolt trodde inte på det att hon kanske gjorde så de flyttade sig men de gjorde ju de när man själv frågade saker :) frågade om jocke älskar mig och vice versa och fick ja :D frågade om jag kommer få barn/bli med barn inom ett år den sade ja :O haha frågade åt vilket håll ida satt och de flög åt vänster o där satt hon...det var riktigt intressant och givande... vi fick även massera med en kristall på varandras axlar, riktigt skönt... sen gjorde vi lite "massage" kände med våra händer på varandras axlar, huvud... var riktigt läbbigt för när ida gjorde det på mig så kände jag speciellt på två punkter att hon hade sin han för det blev extra varmt och brände lite.. hon lade sina händer på mina axlar och tryckte väldigt lätt och det var sjukt skönt för mina axlar sjönk ner... efteråt var min huvudvärk borta :O :P vi fick varsin genomskinlig kristall av henne så den ligger i min vänstra bröstficka och samlar på sig mina negativa energier... e riktigt sugen på o gå på en sån behandling tror 1h kostade 300 kr o de e ju inte jäätte farligt.... man blir sjukt avslappnad och den kan hjälpa en mycket så får se :) jag har tre arbeten, tre redovisningar till ons nästa vecka :O hur ska jag hinna.. i mon skulle jag varit ledig men ska jobba så hinner inget speciellt då :O sen kommer älsklingen på fre.. och jag har prov på fre om skallskador :O buhu... får skriva klart skallskador arbetet nu i alla fall innan sängdags sen får jag jobba med de andra arbetena när jag har tid... har 6 apu aktiviteter jag måste göra till ons osså :O jag räknade med att jag hade två veckor kvar o göra dem på men de e ju sista lektionen på ons nästa vecka så har liiite panik kan man ju säga :O ajja nu får jag sätta fart o skriva...

Snart ska det julpyntas o lyssnas på julmusik :D längtar som tusan i år haha ska bli mysigt :) hoppas jag i alla fall <3

Skolan

Nu har jag gjort två skolarbeten bara hmm 5 kvar plus 6 apu uppgifter kvar att göra :O liite panik så blir till o skriva massa i mon efter skolan och sen på torsdag innan jobb... längtar som tusan till fredag då min älskling kommer hem :D riktigt trött nu så ska försöka få lite sömn nu så man är hyfsat pigg i mon i alla fall haha...

kollade runder på facebook och såg att en 14 årig tjej försvunnit hemifrån, gud vad hemskt för den familjen vill inte ens tänka mig oron de känner nu, och jag får typ panik om inte syskonen kommit hem o det börjar bli sent hade blivit galen av oro om de försvunnit. Hoppas verkligen de hittar henne eller att hon hör av sig/ dyker upp! håller en tumme för dem och hoppas!

Vår lille Findus är för himmla söt :D har några bilder jag bara måste lägga upp snart :)

2 fulla skolveckor sen 4 veckor med bara måndagslektioner ohhh yess riktigt naaajs :D

Haha varför kan jag inte skriva om en sak åtgången jag hoppar o flummar som fan, fast i och för sig är ju en tanke flumm blogg så haha de som inte står ut behöver ju inte läsa ;)

Jag och Jocke


Natursköna Norge


Måndagstankar eller nått

Nu var en av de jobbigaste sakerna gjorda....dåligt samvete och känner mig dum.... men jag måste verkligen utmana mig själv och testa detta annars kommer jag aldrig våga om jag fegar nu.... stödet och pushningen jag fått / får betyder enormt mycket :) tack! så i början på nästa år flyttar jag till Norge ska bo där med min pojkvän och hans polare... :) nu är det bara en anna grej kvar, hitta ett jobb som passar som jag duger till haha, inte det lättaste (hade velat vara utbildad sjuksköterska nu haha) men jag hittar väll ett, det måste jag göra! känns jätte kul och roligt o ta steget men samtidigt e jag livrädd! kommer bli mycket tårar när utflyttningsdagen kommer *snyft* haha....ska bli så jäkla skönt o komma till ett ställe där ingen vet vem jag är! och ingen känner ngn man själv känner, är så trött på att "alla känner alla" på något sätt....men sammtidigt kan det vara roligt men beror helt o hållet på...

Charlotte fick ett svar av Spåkulan:
Prylar, fester, vänner o.s.v. kan kännas viktigt, men du behöver samla ihop ditt jag och finna frid.

klickade på spåkulan på facebook och det var väldigt läskigt för det är precis såhär jag känner och nu när jag bestämmt mig e det precis som hela jag kommit i frid/ro känns väldigt bra trots att jag "lämnar" familj, vänner men det är inte för gott och jag kommer ju komma hem och de som vill kommer till att komma och hälsa på :)

sen har psykologin hjälpt mig mycket osså, fick i uppgift o skriva upp tre mål vi ville uppnå inom 6månader jag skrev :

gå ner i vikt
våga Norge
och tattuera mig

gå ner i vikt lyckades jag med i början av skolan men sen har den stannat och jag har blivit dålig på det igen... nu har jag bestämmt mig för norge så de är ett stort steg i rätt riktning, och tattuera mig ska jag snart göra (hoppas jag på ;) )


Nu måste jag bara kämpa på med det sista i skolan... tre  "fulla" veckor kvar sen har jag bara måndags lektioner fram till den 13 december :) riktigt härligt :P måste få in så jag kan jobba lite o kunna spara undan lite till Norge :S

nu ska jag flagga ner... upp tidigt i mon 9, 10 tiden ;) och skriva lite på ett arbete sen lektion 12.45-16-17 tiden, sen hem och prata med min älskling...

sovgott allihopa!

Söndag 7/11

lade mig fem i morse så var hysat trött när jag massade mig upp vid tio tiden! syrran kom på besök, sen kom även yvve så satt i köket o babbla massa sen gick jag och yvve en 1h runda med stavar ;) rikitgt härligt haha.. ritade min reklam bild till psykologin... fick i uppgift att vi skulle göra reklam för en produkt som skulle vara säljande.... hade sjukt svårt för o komma på ngt så blev tillsist nalle puh med björbärsglass haha, björnigt god björbärsglass eller ngt skrev jag till min fina nalle puh teckning hahha ajja blir säkert bra haha... håller på o lära mig min nya mobil haha inte lätt men gillar den mer och mer för varje dag så :)

Fredag

NU är man hemma från Norge... har haft 6 underbara dagar med Joakim <3 har varit super härligt.. :) följde med honom till jobb mån-tors och det har varit roligt och få se mera av Norge och se mannen min jobba ;) e helt slut idag haha har inte gjort ngt alls i stort sett det enda vettiga är att jag lagt över bilderna från kameran till datan så ska lägga upp nya norge bilder på min facebook sen.. hamnar nog någon bild här med :D ikväll ska jag till min ena storasyster och förfesta sen ska vi ut och festa i Helsingborg så de ska bli trevligt :) funderar dock på vad fasen jag ska ha på mig ikväll :S så får väll börja grejja med det snart så det är klart.... orkar inte stressa ihjäl i sista minuten har ju inget bättre för mig ändån haha :P så prova kläder och dricka en eller två cider blir det allt :)

Älskar min Joakim, han e den underbaraste mannen man kan ha ;)

RSS 2.0