Tisdag :D

Idag har jag varit i Åstorp :) hälsade bl a på min kära syster :D. nu har jag pratat med pojken min ett tag :P lyssnar på det vackraste jag vet :D en favvo låt :D snart kommer syster Carro på besök :P vi ska bl a kolla på handboll :D Hejja Sverige :D är nervös inför i mon haha :P men de går säkert bra :P 5dagar till flytt :D nervösss :P orkar inte skriva mer.... skriver om hur det går hos polisen i mon :)
<3

Snart dags för fågelungen att lämna sitt fågelbo

Idag har jag packat sen två tiden... är riktigt trött nu! nu är allt i stort sett ner packat bara böckerna, blommorna och resterande kläder som ska packas :D känns bra nu! Anledningen till att jag packat ner mina saker är att jag ville bli klar i förväg så jag kunde gå igenom och slänga massa saker, hmm borde kolla igenom ngr gammla lådor.... haha får jag göra i morgon efter att jag varit i Ängelholm med mor o far. så i mon har jag o göra, på ons ska jag o pappa till polisen, rånaren vi tog fast är fälld nu :). sen kommer förhoppningsvis min kära hem på kvällen/natten ;D
torsdag finns inget planerat, fredag blir det fest hos grannen :) ska bli kuul. på lör inget planerat men på söndag så lämnar jag mitt bo :D :/ haha nervös som tusan men sammtidigt ska det bli ett spännande nytt äventyr :) kommer sakna familjen och vännerna enormt mycket :( men jag kommer ju komma hem o hälsa på och hoppas dem kommer till oss och hälsar på :D nu ska jag sova, blir tidigt upp i mon!
<3

Drömmaren

drömmaren det är jag det! sitter här och drömmer mig bort.... min syster och hennes familj ar precis varit här och visat bilder från deras tripp till Branäs, nog lite sugen man blev! så nu har jag bestämt att jag ska på skidsemmester, och några underbara människor ska jag kidnappa med mig :D sen så har vi ju halv bestämmt att en sol semmester även ska bokas.... så jag behöver ett jobb. ett bra jobb, ett jobb jag trivs med! men det är svårt att hitta dem jobben! och jag kan ju inte säga att jag är super aktiv med o leta, det bästa hade varit om de bara hade dykt upp! om jobbet hade letat upp mig :) hoppas jag får en bra peng från skatteåterbäringen i alla fall!

Nu för tiden i mitt liv händer det inte så mycket är arbetslös (rätt skönt efter 14 år i skolan haha)
Letar jobb i Norge, dit jag flyttar den 30 Jan. (eller den 29) men i alla fall där har kommit in mycket jobb nu men måste hitta ett som ligger hyfsat nära där jag kommer bo då jag kommer vara bunden till lokaltrafik, cykel och mina ben haha. men får väll hoppas det dyker upp något som passar mig. :)

På fredag ska några vänner komma hit så ska vi äta middag och sen kolla på en film eller två :P på söndag fyller super lillebror 11år så då blir det kalas :) nästa vecka har jag planerat in fest hos emma på fredag, sen flytta till Norge på söndagen. Måste komma igång med packningen! finns ju saker som ska sorteras också! haha så nu har jag uppdaterat lite om vad som händer här nu :)

Nu ska jag drömma vidare och hoppas på en ljus frammtid! <3

RSS 2.0