Midsommar

UNderbara midsommar :) blev grillat, köttbullar, sallas, nypotatis, römme gräslök, dill och ägg igår :) sjukt gott :) fick sällskap av jockes kolega och hans sambo igår :) blev lite kortspel, skitbubbe och poker, åt jordgubbar igår osså! viktigt!

Märkte en sak igår, nu när man bor här i norge så betyder våra svenska högtider så mycket mer än vD de gjort innan, de är viktigare hat ju kanske med att jag blivit äldre också, men just de att man inte bor i sitt hemland så blir bandet ocxh kärleken till sitt land starkare!

Längtar tills nästa vecka! får storbesök :P mamma, pappa, mattis, tim och lisa kommer och hälsar på oss :D de kommer på tisdag och stannar tills söndag ska bli sååå kul :D vi ska till massa sevärdheter i närheten :)
så idag ska jag tvätta som tusan och njuta av solen, när jag mår lite bättre haha.
hoppas alla andra har en fin midsommar helg :D 

Turkiet!

Långtar som tusan tills vi ska på semmester jag och älsklingen :) ska bli otroligt skönt o komma iväg :) sola, bada, festa lite se lite nya saker shoppa och bara njuta till 100% :D pratade med min kära mor idag, de kommer och hälsar på mig och jocke nästa vecka :D ska bli mycket roligt och mysigt :)

Efter jobb idag så åkte jag och jocke till linderud senter! vi fick köpt två linnen (till mig), xbox, kinect,assasins creed spel 1,2, gardiner till köket/vardagsrummet, två kuddar, en duk till bordet osså köpte love ett par träningsbyxor :) osså köpte vi två beach badlakan till semmestern och baddagarna :D

inte mkt mer som behöver inhandlas till semmestern nu, skor, resväska är nog i stort sett det enda som är kvar :D haha är 2½månad tills vi ska iväg men jag e sjukt taggad och vill hitta o köpa o ha klart allt i goood tid :D

Längtar till helgen, det är midsommar och jag är ledig heeela helgen! känns som det var längesen sist? nej nu börjar kl bli mycket, dags o hoppa i säng nu så man orkar gå upp halv sex i mon!

Har ni ngr planer till middsommar?

<3 Challe

HAPPY :D

Sitter och lyssnar på lonely island på youtube :P tack boys för ni introducerade dem igen haha as nice låtar haha verkligen jobbet humor... i övrigt så är jag väldigt glad o pigg nu för tiden :)

lite flum från förra veckan;
Blev 6 dagar jobbat förra veckan :) j drog till lilleström på lördagen efter jobb och jag åkte till linderud o gick loss lite :) fick köpt; shorts, en tröjja, sjal, lite mat, strumpor till j mm.. lördagskvällen tillbringade jag själv i lägenheten lagade tikka masala som garfield tjatat på att jag ska prova :) det var mkt gott faktiskt :) kollade på "i taket lyser stjärnorna" och på "eurotrip" en avslappnande och trevlig em/kväll natt :) sen på söndagen gick jag oxh jocke och tittade på fast and furius 5, superbra var den! och åt ute, mkt mysig em/kväll:) idag blev det träning efter jobb :) som jag längtat :D
i mon ska vi till linderud och kolla lite till sen blir de ant träna (gymmet eller ut o jogga)
lite flum från helgen


LÄNGTAR TILL SEPTEMBER DÅ JAG OCH JOCKE DRAR TILL ALANYA, TURKIET :D ska bli super härligt och komma iväg :)

nu blir det dusch sen i säng, upp o jobba tidigt i mon!

<3 challe


Träning!

Wiiihooo :P jag o jocke har börjat träna, så jäkla gött är de :D har blivit tre gånger denna veckan (1-1.5h pass) ska försöka få med han en sväng i mon igen så han kan coacha mig med styrketräningen :D... e så glad för jag har sug efter träningen och tycker de är kul o ha ngt o göra efter/innan jobb :) var och tittade på träningskläder igår så ska köpa mig ett par byxor/trekvartsbyxor, skor, någon go tröjja o träna i och en sport bh :) wiiiii..... sen ska det inhandlas kinect så man kan träna hemma lite osså :P najs najs!

Nu har jocke åkt iväg, han ska o festa med arbetskolegor ikväll o kommer hem i mon igen.. ska bli intressant o se hur han mår i mon ;) jag sitter o funderar på vad jag ska hitta på för ngt idag.... är sugen på o åka ut till linderud o sen gå hem.. eller gå o köpa en blomma o en kruka eller ikea eller ngt får se vad det blir ska städa o baka idag osså men de kan jag ta sen :P nej får komma underfund med vad jag vill göra nu!
hoppas alla studenter hade riktigt kul igår o mår skit idag :D ha de fint !

<3 Challe 

yippiiee

Hej ni som läser :)
vädret idag är perfekt för o ut o gå, de blåser lite o solen steker :) Jag ska städa klart i lägenheten, sen ska jag ut o gå en runda. Ska ta med mig kameran o fotta lite, ska se om jag hittar lite fina blommor osså :P...

Igår så blev de jobb 12-20 sen hem grilla o dricka lite öl.. idag är det ju söndag och det är städ, tvätt och vilo dag :) så det är vad jag sak göra idag (+ut o gå lite) såg grannen under för första gången idag... vårt första samtal handlade om att vi inte skulle kasta ut "smuts" från lägenheten... (tror hon menade när vi hängt ut våra mattor på räcket) och sen ville hon kräva oss på pengar för tvn, hon trodde inte på att vi inte använde den så jag fick dra fram kabeln o visa den avklippta änden så hon trodde mig haha... hon avslutade samtalet med att hon kunde flytta parabolen, men de sade jag att hon inte behövde göra...spännande va ;D haha undrar vem av j o t som kommer ta diskberget! denna gången har jag gett mig fan på att jag inte tänker göra de! så får j sura om han vill! nej om man skulle sätta lite fart på benen så jag kan ut o gå taqggad nu ju :) längtar så tills någon hemifrån kommer på besök, men folk verkar inte vilja, och ser bara hinder... men ajja jag överlever väll....

ha de fint alla!

Onsdag

Sitter o taggar till jobb med lite musik, tyvärr är jag inte sugen alls o har mega ont i huvudet :( men bara o bita ihop! är ledig i mon så de kommer bli najs :D dock jobbar jag lördag..
hde en mycket trevlig helg hemma i sverige... blev rest. bowling på lördagen och shopping och grillning på sön, sen buss hem 23 på kvällen... var inte pigg på jobb på mån. även om jag fick sova lite innan haha... ska bli mkt kul o få besök nästa helg så det ser jag fram emot mkt :D annars händer det inte mkt jobbar sover och äter är de som händer haha... blir kanske ngn grillning till helgen eller ngt... jocke ska ju jobba söndag med så får se vad det blir.. jag ska ut o fotta lite i helgen hade jag tänkt så får vi se vad det blir för väder haha :P nej om man skulle bege sig till bussen nu kanske :p ha de fint idag !  ::D:D

RSS 2.0