Hemma i Sverige

Heeej! Var ett tag sen jag skrev nu... Inte så mkt som har hänt... Emma kom upp och hälsade på mig i Norge mkt trevliga dagar, blev shopping, promenad, pulka åkning, film god mat och buzz :D när hon sedan skulle bege sig hem igen så följde jag med! Så nu e man hemma tills mån den 7mars... känns lite konstigt o vara hemma, har inget eget rum längre och sover i vardagsrummet i soffan haha.. känns skumt! de håller ju på o bygga om ovanvåningen (mitt gammla rum och brosans rum) så de e typ full kaous i huset och de ligger saker överallt.. haha... nu i veckan så har jag massa roliga saker jag ska göra.. i mon ska jag träffa underbara Thuysan :) tisdag ska jag gå igenom lite lådor och sånt trevligt.. Onsdag ska jag ant åka hem till Storasyster :D  tors ska jag träffa Ida och Mia ant.. på fredag ska vi gå ngr stycken och kolla på Von Benzo på The tivoli :D Lördag blir det tjejkväll hos Yvee söndag hemma mys och på Måndag ska jag ta bussen hem igen... sen ska jag träffa emma lite också och sova hos andra systern någon dag ta mig ner till hbg o köpa biljetter och handla lite och så... det bästa är att jag börjar jobba den 14,15 Mars :D sen när jag får min första lön kommer jag vara så HAPPY blir avbetalning och ant shoppa lite möbler till lägenheten och lite krimskrams haha :)

Alla skriver om att man ska leva i nuet och leva varje dag som om den vore den siste... hur fasen gör man det? jag längtar tills framtiden, har massa saker jag vill göra som jag inte kan göra nu..kanske är det jag som tar meningen på fel sätt eller alldeles för bokstavligt talat haha... jag vill bli lite mer aktiv med o blogga... funderar på o skriva ut olika citat och lite sånt.. blir så mkt flum i min blogg, men de e sån jag är flum! många tankar på en gång... haha jag skriver om massa saker sammtidigt... borde lära mig o skriva om en sak i taget... kanske?.. finns en sak jag längtar otroligt mycket till men som inte kommer hända på några år.... tror de är därför jag varit lite nere så peppar mig med o jobba jobba spara pengar och planera roliga saker köpa saker jag inte kunnat köpa innan... ha det awesome!

Nog flummat för idag! ska kolla om där är ngt trevligt på tv sen blir det o försöka sova kommer bli väckt vid sex då syskonen ska iväg till skolan o sånt trevligt i mon! ha de fint
kram //challe

Fredag

Hejsan!  igår åkte jag med J till jobbet... skulle träffa min blivande sommar chef.. vaknade pigg o glad och taggad.... så kom j med lite råd o så och då ballade jag ur, blev sjukt nervös och kroppen gav mina flykt symtom igen men jag tänkte nej jag SKA följa med och det ska gå bra! kom dit så fick vi vänta tills chefen kom, J visade mig dit sen gick han, chefen visade mig runt och berättade lite om hur jobbet går till tog väll en 5min sen sade han att det var allt och att jag skulle komma den 14 kl 08 så skulle vi fixa med papper och sådant då.. PUST haha :P han var super trevlig och hade rätt lätt norska... kände mig lite lost ibland men förstod de stora hela.. ska titta på web tv i helgen där går ett program om norska unga mammor tror jag det är så får jag övat lite haha... e taggad på o jobba nu! tjäna större summa pengar än vad jag e van vid...j gladde mig med o säga att han fundera på o cykla till jobbet, vilket jag tänkt att jag skulle göra osså :D osså ska vi börja träna osså längtar så till o komma igång... men fram tills man börjar jobba så händer det inte så super mkt... Emma min underbara vän kommer upp hit på mån så jag ska ta bussen ner och möta henne :D (om inte j slutar tidigt och kan köra) så blir hon här tills på tors.. sen funderar jag på o åka med henne hem och hälsa på dem därhemma... sen blir det ant the tivoli den 4mars oxh kolla på Von Benzo hoppas hoppas :D sen blir det som sagt jobb och träning som gäller :) och shoppa möbler och kläder och sånt när man får sin första lön :D längtar som tusan till den dagen :D NU ska jag fixa till salladen tänkte jag :) hoppas ni får en underbar helg

Kram challe 


Inredning

Jag har massa ideer till lite inredning här i lägenheten, vill få in färg! i vår svart vita lägenhet haha.. har kollat massa Simon och Tomas programm och jag e så pep... och nu precis så funderade jag återigen på om jag kanske skulle kollat om det finns ngt programm man kan gå o lära sig om inredningoch kanske jobba med det? har haft många perioder i livet om att jag velat göra det... för jag tycker det är mega kul :) och blir ju ännu roligare om man lär sig mer om det och så... jag trivs inom vården men alla dessa rutiner gör mig galen... kanske för att jag är uppväxt med få rutiner, och jag älskar o handla prylar till mitt rum krukor, tavlor ja allt möjligt men att lära sig o skissa upp en idee och sen utföra den guud coolt :D och på tal om detta ämnet så vill jag komma igång med scrapbookingen... men jag måste skriva ut bilder! några förslag på var man kan skriva ut billigt? internet/affär?

Ha en underbar dag! //Challe 

Money Money always funny when you have some, when you dont have some its not funny

Längtar så tills man börjar tjäna lite pengar.. har så mkt jag vill göra! kunna köpa de kläderna jag absolut vill ha, som alltid varit för dyrt, kunna unna mig det! men framförallt hade jag velat "göra om mig själv" vill våga visa vem jag är, ha självförtroende, och för det så måste jag ju först komma på vem jag är? hmmm men sen siter mkt ångest i hur jag ser ut, och jag är inte nöjd har typ aldrig varit det.. (förutom när jag var smal) tycker snön kan i alla fall försvinna från gångarna här för jag vill börja röra på mig! har inte ätit godis på hmm kan det vara typ 2veckor sen? nått sånt. fikc sån lust o gå en runda idag så när jag kom ut i köket så tittade jag ut haha snöar o de har kommit skit mkt snö så de kan jag ju glömma idag.. men poängen med detta var att jag skulle skriva en lista med massa olika saker jag vill göra/uppnå som en morot och påminelse till mig själv... en psykisk förberedelse haha...

komma igång och jobba
vara självsäker på jobb och våga koppla av
klippa mig
gå ner i vikt, minst 6 kilo till Juni
fortsätta med att undvika framförallt godis, kakor och cola
börja komma igång med att ut o gå,jogga
spara pengar till nöjen(resa och annat mysigt) (en sol och en skidsemester)
tattuera mig
Köpa några märkeskläder
köpa satin hand Mary kay och lite andra produkter
kanske bli konsult för Mary Kay
köpa möbler och lite annat till lägenheten
ut o äta med J och annat mysigt

detta var lite av de jag kan komma på nu... massa olika saker och inget som kommer bums utan väldigt spridda saker....

Nu ska jag läsa. Orkar inte sitta framför datan ska försvinna in i bokens värld en av de bästa platserna att vara....

Har ni också en stor lista med saker ni vill göra?



Challe <3








Lite av the view från balkongen snö fina snö


Måndag denna underbara måndag (liite ironi)

Svårt o soman igen.. somnade vid två tiden tillslut.. sen ringde jocke vid sju tiden om jag ville åka med han på jobb idag, han skulle köra en bit bort :) så jag masade mig upp o gjorde mig klar sen kom han o hämtade mig :) mysig dag blev det :) nu e det snart bad sen sova... kom på att jag inte lagt ut några bilder från Norge här så det måste jag göra någon dag :D i mon ska jag vara hemma igen så det blir tvätta handdukar och kanske lägga upp några bilder och läsa massa :D hoppas ni andra haft en fin dag!
<3 Challe

Lördag

Jaha då var det lördag.. I mon kommer pojken hem :D ska bli skönt... har ju varit själv nu sen tidigt i fredags... hemma har man ju alltid haft vänner och familj att umgås med men nu har man ju verkligen varti själv... det har varit skönt men sammtidigt tråkigt.. Idag vågade jag mig ut i alla fall.. blev bara till affären som ligger närmast för de var dimma idag (som vanligt haha) så blir en längre runda ngn annan dag.. efter affären blev det frukost nyponsoppa och skorpor MUMS :D sen kollade jag serie, fixa in lite mer av mina saker och resterande i lådor in i förrådet.. sen blev det köttfärssoppa, och gurka och morötter och dippa till efterrätt... sen en film på det och sen bad, sen läsning sen ett försök till att sova men som misslyckades.. och nu sitter jag här... haha märks att man är ensam massa detaljer haha.. intressant va? i mon blir det köttfärsås och spaghetti när älsklingen min kommer hem från trysil! kollade på lite bilder på mobilen idag, saknar alla därhemma, pappa berätta idag att Findus (katten därhemma) går in på mitt rum och strosar runt och att han lagt sig i sängen! pappa trodde han saknade mig haha så sött! Saknar alla därhemma!saknar lillebror Tim som tusan, lilla stjärn trollet och ludde o mamma o pappa ja allihopa! det blir bra det här kommer vara jobbigt som tusan ibland men man får se frammåt!

NU ska jag kolla serie och sen förhoppningsvis däcka!

Fågel har lämnat sitt bo och flyttat till ett nytt!

Hej allihopa :) igår packade jag bilen med lite av mina saker som skulle med upp till Norge, dit jag flyttat nu. Jag är väldigt nervös men sammtidigt ska det bli väldigt kul! ska jobba i en frys som plockare så det är ngt helt nytt men ska bli roligt :)det jag längtar till är tills man kommit in i allt o pengarna börjar rulla in ;) wwiiiiii... idag har jag vikt och hängt in nästan alla mina kläder och lite av prylarna dock är där rätt mkt kvar o jag har ingen aning om vart jag kan ställa det..... det värsta är att jag har massa kvar hemma :O och jag vill inte slänga allt tänker inte göra det.... men de löser väll! kanske kan hyra plats hemma ;) nu ska jag varma lite soppa sjukt sugen på det.. :)

/// Challe

RSS 2.0